Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Sidst opdateret: 21. Januar 2021

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du gør brug af vores service

Baggrund

Eventyrfilm tilbyder produktion af video, content til sociale medie, livestreams og branding strategier. Eventyrfilm er ansvarlig for preproduktion, produktion og postproduktion.

Oplysninger om Eventyrfilm

Virksomhedsregistreringsnummer: (CVR)41119306

E-mail: kontakt@eventyrfilm.dk

Telefon: +45 31474720

Åbningstider telefon: Mandag til fredag kl 09.00 - 16.00

Adresse: Østre Stationsvej, 43. st. - 5000 Odense

Brief

Det er en forudsætning for vores leverance, at vi er fuldt informeret om omfanget af opgaven på optagedagen, både hvad angår selve optagelsen samt særlige ønsker til, hvordan filmen endeligt skal klippes sammen. Vi bidrager selvfølgelig gerne i denne proces for at sikrer at vi "taler samme sprog". Er opgaven ikke tilstrækkeligt beskrevet af køber, vil der kunne pågå ekstra timer til optagelse og klip samt udgifter til udstyr og lignende.

Ansvar

Eventyrfilm påtager sig ikke noget ansvar for bortkommelsen eller beskadigelse af råfiler eller andet videomateriale.

Brug og udlevering af materiale

Når man køber en videoproduktion af Eventyrfilm, så køber man én eller flere færdige video(er). Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden vores samtykke. Man må ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale fra trejdepart. Eventyrfilm bevarer retten til brug og vederlag i henhold til ophavsretslovens § 13, § 16, § 17, stk. 4, § 30 a, § 35, § 39 og § 50, stk. 2, samt tilsvarende nationale, udenlandske eller internationale bestemmelser, herunder regler og vederlagsordninger, der senere måtte supplere eller afløse disse bestemmelser, uanset om brugen sker i Danmark eller i andre lande.


Når man køber en videoproduktion, så køber man de færdige film, ikke råmaterialet. Eventyrfilm opbevarer som udgangspunkt råmaterialet i minimum 6 mdr., hvis kunder ønsker flere videoer klippet sammen senere. Det er muligt at købe råmaterialet, men i de fleste tilfælde anbefales dette ikke.


Det er muligt at frikøbe råmateriale. Prisen varierer fra job til job, da datamængde varierer per job. Det er oftest meget store mængder data, som kræver tid og båndbredde at overføre eller levere på en ekstern harddisk.

Aflysning inden for 24 timer før produktion af video

Hvis produktionen eller optagelsen aflyses af kunder inden for 24 timer før start af produktion, faktureres 4000kr ekskl. moms