Om Eventyrfilm

Vi er et kreativt hold af fotografer, animatører, marketing specialister og klippere

Tag kontakt

Videoer i hjertet af din virksomhed

Vi er et videoproduktionsselskab med specialister indenfor video og animationer - erfarne, dygtige eksperter som formår at bringe dit brand og virksomhedsbudskab ned på video

Vi er film fanatikere, frygtløse problemknusere og hyggelige mennesker som elsker den udfordring som hver ny video brief giver os

Vi er kreative, fleksible og pålidelige. Det er derfor vi værdsætter længerevarende samaarbejder med kunder som vender glade tilbage. Men som et ambitiøst, voksende hold, så er vi altid op for nye eventyr.

Om Eventyrfilm

Vores team

Mød vores talentfulde teaqm - fra at filme og klippe til animering og droneflyvning - vi har dig dækket ind

Pernille Callesen

Pernille Callesen

CEO, PRODUCER, FOTOGRAF & KLIPPER

Pernille Callesen

Lars Tobiesen Aabom

Motion designer & klipper

Pernille Callesen

Jesper Pilegaard Kristensen

Fotograf & klipper

Mere om os

Vores team har flere års erfaring med b.la. TV produktioner og kortfilm og utallige reklameprojekter - og vi glæder os til at bruge den viden og erfaring til at hjælpe jer som virksomhed. Vi elsker også at give ud af vores viden - så hvis du står og vil lære mere om branchen generelt, så kom forbi til en kop god kaffe.

Vi er et dedikeret team, som arbejder og lever efter vores værdier; vi stræber efter at være energiske, modige, ærlige og åbne over for vores kunder og hinanden som team. Vi benytter enhverv lejlighed til at lære og udvikle os og dele vores viden med vore kunder - hvis der er noget du ønsker at vide mere om, så er du velkommen til at spørge.

Det siger sig selv. at vi er totale filmnørder - en af vores ansatte han endda sit eget podcast om netop film (Filmhulen). Vi elsker vores passion for film og deler den gerne med andre. Vi slapper af med teamarrangementer og sociale arrangementer, men selv når vi arbejder hårdt, så har vi fokus på, at alle involverede har det sjovt.

Hvem er vi
Om os 4
Om os 7